برگزاری مراسم دهه فجر دبیرستان دخترانه سما در سالن آمفی تئاتر واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، دبیرستان دخترانه سما وابسته به واحد تویسرکان به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر مراسمی در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار نمود.

در این مراسم که با حضور مسئولین واحد تویسرکان، مسئولین دبیرستان سما و چند تن از مسئولین شهرستان از جمله امام جمعه شهر و مسئولین اداره اموزش و پرورش برگزار شد. دکتر بابایی در ابتدا ضمن عرض خوشامد گویی به مدعوین و تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیرزوی انقلاب اسلامی با نثار سلام و درود بر روح ملکوتی امام راحل(ره) و شهدای انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی از جمله دو شهید دانشجوی واحد تویسرکان و دو شهید گمنام واحد به طور مختصر به بیان گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی در این چهار دهه و مقایسه آن با دوران حکومت پهلوی پرداخت و عنوان نمود: تمام دشمنی ها و کینه توزیهای سران آمریکا و غرب با نظام جمهوری اسلامی ایران به خاطر استقلال و خودکفایی است که باعث شد دست چپاولگران از این مرز و بوم و غارت ثروت این مملکت قطع گردد و تحمل دیدن پیشرفت و دستاوردهای مختلف جوانان ایران را بدون نیاز و وابستگی به بیگانگان ندارند و هر روز به بهانه ای واهی سعی در مانع تراشی در مسیر پیشرفت کشور را دارند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین موحدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان تویسرکان در سخنانی: نظام پهلوی را به ساختمانی تشبیه کرد که از پی و بنیان خراب بود و با رنگ و لعاب قابل اصلاح و تعمیر نبود. به گفته وی در نظام جمهوری اسلامی هم ایرادات و مشکلاتی وجود دارد و گاهی وقتها افراد نالایق و ناشایستی در مسند برخی امور قرار می گیرند اما بسیار فرق دارد با حکومت پهلوی، زیرا اساس و پایه حکومت دینی ما بر اساس اسلام و موازین قرآنی و شرعی و متکی برا آرائ اکثریت ملت و نه بر اساس نظرات یک نفر مستبد و دست نشانده بیگانگان.

ادامه برنامه ها همراه بود با پخش کلیپی از فعالیتها علمی وزرشی و فرهنگی و معرفی نفرات برتر ترم اول دبیرستان و اجرای نمایشنامه طنز و پایان بخش مراسم اهدا جوایز به نفرات برتر بود.

لازم به ذکر مجتمع آموزشی سما در سال 96 موفق به اخذ مجوز شد و هم اکنون با تعداد ۲۵۳ نفر دانش‌آموز در دو مقطع ابتدایی و دبیرستان به فعالیت خود مشغول می باشد.