محکومیت جنایات گسترده اسراییل در غزه

نوشته شده توسط مدیر سایت on . ارسال شده در اخبار و اطلاعیه‌های تشکل اسلامی-سیاسی اساتید

بار دیگر رژیم ددمنش اسراییل جنایتی دیگر را در فلسطین رقم زد و بیگناهان فلسطینی را از زن و کودک و پیر و جوان هدف تهاجمات وحشیانه خود قرار داده است. حملات اخیر به منازل فلسطینیان و ربودن افراد از خانه‌های‌شان در کرانه باختری رود اردن و حملات کور و گسترده هوایی و توپخانه‌یی به باریکه غزه نشان از طبیعت جنایتکارانه صهیونیست‌ها دارد و تاکیدی است بر این نکته که سبعیت صفت جدا

راهپیمایی عظیم یوم الله 9 دی 1392

بسم الله القاسم الجبارین

اگر عمل به هنگام نباشد، هزینه صدها برابر و فایده صفر است 9 دی ماه روز عمل به هنگام است.

یک ملتی که بصیرت دارد، مجموعه جوانان یک کشور وقتی بصیرت دارند، آگاهانه حرکت می کنند و قدم برمی دارند، همه تیغ های دشمن در مقابل آنها کند می‎شود. بصیرت این است.

در آستانه سالگرد قیام و خروش ملت عاشورایی و بصیرحسینی ایران اسلامی، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان همیشه بیدار و آماده عرصه جهاد و شهادت اعلام میدارد، همچنان که در سال 88 ملت سلحشور ایران اسلامی با خروش و بیداری خود مقابل طغیان گران پست و خود فروخته ایستاده و با سرکوب و کور کردن چشم نفاق پیروزمندانه به مسیر حق خود ادامه دادند، ملت شریف و شهادت طلب ایران اسلامی در یوم الله 9 دی به جهانیان و بخصوص اربابان نظام سلطه و چهره های فتنه گر سال 88، یک بار دیگر یادآوری کرد که حتی اگر تمام دنیا در مقابل دین و عزم راسخ آنها صف کشی کنند، نخواهند توانست بر عزم و اراده و ارادت این ملت به دین و شریعت اسلام و رهبری ولی فقیه کوچکترین خدشه ای وارد کنند و چه بسا تمام قد در برابر فتنه آنها خواهند ایستاد.

16 آذر مبارک

ملت همیشه هوشیار ایران همواره در صحنه حاضر است وهمچنانکه 16 آذر 1332 سه تن از دانشجویان آگاه وبیدار در راه دفاع از هویت ملی خویش به پا خواسته وجان خود را فدا کردند. و امروز مستکبران عالم با سلاح جنگ نرم وناتوی فرهنگی در صدد ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران می باشند که در این جبهه دو هدف عمده را دنبال می کنند:1-تخریب هویت ملی – اسلامی و تضعیف باورهای انقلابی و اسلامی از طریق تهدیدات فرهنگی ،سیاسی،اقتصادی و...2-جلوگیری از رشد و توسعه علمی و تحقیقاتی.

بیانیه سازمان بسیج اساتید درباره انتخابات ریاست جمهوری

انقلاب شکوهمند اسلامی و نظام سیاسی برآمده از آن به جهت اثرگذاری رو به پیشرفت آن در منطقه و عرصه بین المللی، هر برهه و دوره ای از آن حساس تر از برهه ها و ادوار قبلی محاسبه می گردد، اینک که جهان سیاست بر سر یک پیچ تاریخی قرار گرفته است، کثیری از فرزندان شما از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور نکات زیر را به استحضار ملت بزرگ و قهرمان ایران و به خصوص نخبگان آنها می رسانند.

انتخابات مجلس شورای اسلامی

پس از انقلاب پر فروغ اسلامی در ایران، انتخابات سراسری از شکل نمایشی و فرمایشی رژیم منحط گذشته به مظهر واقعی و تجسم عینی اراده و خواست عمومی ملت تبدیل شد.

و براستی آحاد ملت همیشه در صحنه و هوشمند ایرانی با تمامی وجود و علیرغم تبلیغات منفی رسانه‌های بیگانه، هر رای خود را بصورت ملموس در سرنوشت آتی کشور تاثیر گذار و نقش آفرین دیدند.